iDEAL

Als je een bestelling plaatst bij CityToys kan deze veilig en vertrouwd betaald worden op verschillende manieren, waaronder met iDEAL. Een betaling met iDEAL is veilig online af te rekenen via je eigen bank door middel van online bankieren. Internetbankieren met iDEAL kan met de volgende banken ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en de Triodos Bank.

iDEAL betaling

Als je met iDEAL wilt betalen selecteer je deze door iDEAL te kiezen als betaalmethode tijdens het betaalproces. Zo kan je direct de betaling afronden in de veilige internet betaalomgeving van je eigen bank.

Veilig en discreet

De betaling verloopt beveiligd via onze betalingsprovider Mollie. Als omschrijving staat “1121 Media – Mollie” op de bankafschrift. CityToys zal niet wegens discretie doeleinde niet worden weergegeven. Met je persoonsgegevens wordt gegarandeerd veilig mee om gegaan. Zo worden persoonsgegevens niet verstrekt aan derden en al de benodigde informatie zal versleuteld over het internet verstuurd worden. Hierdoor is de informatie niet leesbaar voor derden.