Garantie

Klanttevredenheid en een goede en betrouwbare service staan bij CityToys hoog in de vaandel. Helaas kan het voorkomen dat een artikel niet goed functioneert, beschadigingen heeft of er een ander probleem zich met het product voor doet. Op deze pagina vind je informatie over onze garantie regeling van onze producten.

Gegronde klacht

Je kunnen bij CityToys alleen bij een gegronde klacht recht hebben op onze garantie regeling. Dit houdt in dat je klacht gegrond is, als deze niet is veroorzaakt door:

  • Opzettelijke beschadigingen of nalatig omgaan met de producten. Denk aan val-, water en/of ander stootschade;
  • Slecht onderhoud van het product of onoordeelkundig gebruik hiervan;
  • Slijtage door gebruik  en/of beschadigingen die zijn ontstaan door het niet of niet juist volgen van de gebruiksaanwijzing.

Bij CityToys krijg je maximaal 30 dagen garantie op de in onze webshop gekochte producten.  Het kan voorkomen dat bij sommige producten een langere garantie geldt. De informatie over deze langere garantie zal dan vermeld staan op de gebruiksaanwijzing van het betreffende product.

Wil je een defect artikel melden of denk je recht te hebben op garantie? Dan kan je dit melden via het herroepingsformulier.