Bedenktermijn

Als je bij CityToys besteld heb je het recht om binnen 30 dagen, zonder opgave van reden, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Dit houdt in dat je binnen de bedenktermijn het artikel mag bekijken en beoordelen. Net als je dit in een winkel zou doen.

Wil je de bestelling retourneren of annuleren? Volg het stappenplan en vul het retourformulier in.  Je hebt als consument het recht om binnen 30 dagen van je koop af te zien. De voorwaarden die hiervoor gelden, vind je op onze website.

Bestelde artikelen in onze webshop dien je uiterlijk binnen 14 dagen na het melden hiervan aan ons retour te zenden.

Het is belangrijk dat je bij het retour zenden rekening houdt met de volgende eisen:

  • Het product is in voor zover mogelijk in originele staat en zit in de fabrieksverpakking
  • Het product is volledig

Wil je gebruik maken van je herroepingsrecht? Stuur dan het retourformulier mee.

Terugstorten bedrag

Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betekend dit niet dat een eventuele betalingsplicht vervalt. Je dient gewoon binnen de gestelde termijn te betalen. Heb je de bestelling al vooraf betaald met iDEAL of Bancontact / MisterCash , zal het bedrag worden teruggeboekt. Het betaalde bedrag zal exclusief de verzendkosten aan u worden teruggeboekt. Webshop CityToys zal met hetzelfde betaalmiddel je terugbetalen als waarmee jij ons betaald hebt.

Wij streven ernaar om het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontbinding te restitueren.  Ontbinding ontstaat vanaf het moment dat je ons op de hoogte hebt gebracht van het herroepen van de aankoop.

Let op! De volgende artikelen van webshop CityToys kunnen, indien de verpakking niet meer gesealed is, in verband met hygiëne niet geretourneerd worden (dit is tevens wettelijk zo bepaald):

  • Alle sextoys waaronder vibrators, vagina speeltjes en dildo’s
  • Glijmiddelen en crèmes

Genoemde producten kunnen dus uitsluitend geretourneerd wanneer het product defect geleverd is. Eventuele defecten dienen binnen 14 dagen na ontvangst bij CityToys gemeld te worden. Hiervoor kun je het retourformulier gebruiken.

Retourneren van artikelen

Het retourformulier bevat informatie over hoe het artikel te retourneren aan CityToys.  De kosten die door jou gemaakt worden voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Annulering van je bestelling

Je bestelling bij webshop CityToys kan zonder reden worden geannuleerd. De voorwaarden is wel dat betreffende bestelling nog niet is verzonden door ons. Als de bestelling is verzonden ontvang je hiervan een bevestiging van verzenden per e-mail. Een eventuele annulering van de bestelling, als u nog geen orderbevestiging heeft gehad, kan via e-mail of het retourformulier opgegeven worden. Wij zullen de annulering per e-mail bevestigen. Na deze bevestiging zal CityToys het bedrag restitueren. Wij streven ernaar dit binnen 14 dagen na de ontbinding (herroeping) te doen.